Skip to content

If you believe you can, you are halfway there

Bij mij ligt de focus op wat wel kan in plaats van op wat niet kan. Focus op je kwaliteiten, werken aan het beste uit jezelf halen, vertrouwen op jezelf.

Opleidingen en loopbaan
Ik heb een achtergrond in communicatie, ben een ervaren trainer en coach met een specialisatie in loopbaancoaching en stress-/burn-out coaching. Ik volgde de een opleiding tot Voedingsdeskundige, Coach, Counselor, trainingen NLP, Train de Trainer, Loopbaanpsychologie, ACT (Acceptance Commitment Therapy). Vanuit trainer bij een grote multinational ben ik doorgegroeid naar coach en mijn eigen onderneming en uitdaging: My Dare.

Jezelf blijven ontwikkelen in je beroep en als mens vind ik een belangrijke pijler in het leven daarom volg ik ieder jaar een andere cursus/opleiding om mijn vaardigheden als trainer/coach uit te breiden.

Waarom ik My Dare heb opgericht
Misschien ken je de uitspraak wel ‘ieder huisje heeft een kruisje’. Mijn vrije vertaling hiervan is dat iedereen ervaringen heeft die niet fijn zijn. Zoals een gedwongen ontslag, het verlies van een dierbare of beperkingen door ziekte. Hoe je hier mee omgaat en wat dat met je doet, is voor iedereen verschillend. Niemand is hetzelfde, dus ook al maak je hetzelfde mee, je zal het altijd anders ervaren.

Mijn huisje heeft ook een kruisje, net als die van jou. En hoe ik daar mee om ben gegaan maakt mij tot wie ik ben. Ik weet wat ik wel en niet kan, ga uitdagingen aan en blijf mijzelf pushen om verder te ontwikkelen. Dit past bij mij en maakt mij trots op wie ik ben en wat ik bereikt heb. Ik ben gelukkig, heb rust in mijn hoofd, balans in mijn leven en wens dat een ander ook toe.

Ik geloof dat iedereen, ondanks wat je hebt meegemaakt of meemaakt, (weer) gelukkig en trots kan zijn. Rust en balans kan hebben in het leven zowel in je werk als privé. Daar moet je wel wat voor doen, want het gaat niet vanzelf. Samen kunnen we hier aan werken.

My Dare ben ik gestart omdat ik graag anderen wil helpen vanuit mijn kennis en kunnen. Dat kan ik doen door het geven van een cursus, een training en/of door coachingsgesprekken.

Samen met jou zal ik werken aan wat jij wilt veranderen en wilt bereiken. In je werk of privé, daar waar jij het nodig hebt. Ik ben er voor je.

Warchild

My Dare is supporter van War Child

Bij elk geboekt trainings- of coachingstraject doneert My Dare een vast bedrag aan War Child

Back To Top